Provsmakningsrunda Tröegs och Hershey.

8 Juli.
En provsmaknings runda på orter i Pennsylvania staten.
Det blev något extra på dagen före middagsmaten.
Provsmakning av öl påminner om provsmak i bageri.
Skillnaden är liten med tanke vad som finns däri.

Det ena är i fast form, det andra är som detta flytande
Det ena ger frukostmättnad, av det andra blir man sne.
Större delen av råvaran korn var från stater i norr.
Det är just kornet som på slutprodukten sätter knorr.

Mältning och rostning av kornet är viktiga delar i processen.
Däri ligger en del av kunskapen som skiljer vardagsöl från essen.
Det är väldigt intressant att se hur man kan påverka smak.
Både för choklad och öl gäller samma reaktioner som vid bak.

Nästa provsmakning även den lik provsmakning i bageri.
Det handlade om något som sägs användas vid frieri.
Det handlade om choklad i den stora Hersheyfabriken.
Efter denna tur blev man mätt att se allt i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 4 =