Studentexamen för Ledarskapsutbildningen

 

 

Igår avslutades min 1 åriga Ledarskapsutbildning på föreningen Världens Mammor, som även är min arbetsplats sedan några månader tillbaka.

Föreningen Världens Mammor har fått 1,7 miljoner kronor från Postkodsstiftelsen för att kunna anordna denna ledarskapsutbildning. Man ansåg att det finns ett behov av fler ledare inom verksamheten, som ständigt växer både nationellt och internationellt.  20 kvinnor i Östergötland blev utvalda, och jag är en av dem.

Utbildningen är en privatutbildning, och det är första gången som en sådan utbildning görs i Sverige. Därför är utbildningen väldigt unik.

Jag har fått lära mig så otroligt mycket genom året, både om andra och om mig själv. Jag har vuxit och fått mycket erfarenhet och kunskap av alla intressanta och inspirerande människor som vi har kunnat träffa under utbildningen.

Jag har bara älskat det. Det har betytt mycket för mig och jag har hela tiden värdesatt utbildningen.

Jag kunde inte låta bli att fälla några tårar när jag tog emot mitt diplom, för att jag har haft ett otroligt kämpigt år och jag lyckades till slut att fixa det! Det var verkligen mer än vad jag trodde om mig själv. Jag trodde verkligen att hela mitt liv var över efter min sons bortgång. Att jag aldrig skulle klara av något mer.

Världens Mammor betyder mycket för mig. För att det är plats som jag sökte mig till innan min son gick bort. Och det förblev en plats som jag besöker efter hans bortgång.

Jag skulle vilja tacka verksamhetsledaren och grundaren till Världens Mammor, Sira Jokinen Lisse. Utan henne hade denna utbildning inte varit möjlig.

Jag tackar även…..Eva Fornåå  (svensk offentlig konstnär och skulptör) för hennes stöd och hjälp för ledarskapsutbildningen i Världen Mammor….

….Birgitta Larsson ( forskare) för hennes stöd och arbete för ledarskaputbildningen….

…Ildiko Kasza  ( internationellt diplomerad kundaliniyoga och meditationslärare) för hennes stöd och arbete för ledarskaputbildningen….

….och Danko Lisse (Konstnär ) för all stöd och hjälp vi fått från dig i allt i minsta detalj.

Vi har lärt oss så mycket av er och det är ni som har gjort utbildningen så unik.

Ni är oförglömliga.

Massa kärlek till er och till mina vänner från ledarskapsutbildningen.

 

Samah,

Ledare på Världens Mammor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 20 =