Djuren på bondgården

Förra veckan medverkade Hisham i en föreställning på sin särskola. Föreställningen hette “Djuren på bondgården”. Och självklart fanns jag och lillebror på plats för att se föreställningen.

Hisham kommunicerar med ögonpekning i skolan. Han blev tillfrågad om att få vara häst eller gris på föreställningen. Personalen visade Hisham en bild på en häst och en bild på en gris.  Och han kunde inte sluta titta på grisen 🙂

Han var den sötaste grisen jag någonsin sett! 🙂

Jag skulle vilja tacka den otroligt duktiga personalen på Vallastadens särskola, som har kämpat med att få visa oss föräldrar en sån bra föreställning!

Tack för att ni har fått varje barn att delta i föreställningen utifrån sina förutsättningar. Tack för att ni gett våra barn en sådan upplevelse!

Och vilka fina kläder ni hade sytt tillsammans med barnen.  Hisham hade en sån fin gris dräkt 🙂

Det var också väldigt trevligt att få träffa andra föräldrar som har sina barn på särskolan. Det är ju inte ofta vi ses tyvärr, som man vanligtvis gör med föräldrar i vanliga skolor.

Hisham går just nu på sin sista termin i grundskolan. Föreställningen känns som ett fantastiskt avslut och oförglömligt minne från årskurs 9.

 

Kärlek Samah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 20 =