Min friska bebis

20160501_205139

Den första maj för 13 år sen födde jag en frisk pojke som fick heta Hisham. Han var frisk i mina ögon iallafall, tills han fick sin diagnos när han var ca 2, 5 år gammal.
Hisham hade fått syrebrist någonstans på vägen och ingen vet vart och när och hur.

Men det var den pojken jag hade fött i alla fall. Och det var min son och det var den pojken jag fick lära känna och ingen annan. Därför förblev han frisk i mina ögon.

Jag är så glad och stolt över den här pojken…. ni förstår han har lärt mig så otroligt mycket, om saker jag hade ingen aning om.
Han har fått mig att se livet ur ett annat perspektiv. Han har fått mig att se hela livet i helhet och inte bara ur en synvinkel.
Han har lärt mig att ingenting är omöjligt bara man verkligen vill.
Jag tror att jag aldrig hade fått uppleva detta om han inte hade funnits vid min sida.

Han har också lärt mig att uppskatta livets alla detaljer och upplevelser, både de onda och de goda.
Även om livet ibland gör mig ängslig, så finns min pojke alltid där för att påminna mig om hur tacksam och nöjd man ska vara för det man har.

För det är just så han är, min pojke med cp skada.

Jag måste få skriva att jag är chockad över hur stor min pojke har blivit.
Han har redan blivit en tonåring.
Jag är så otroligt glad över att få se dig växa och bli äldre. Och förhoppningsvis så kommer jag, en dag att få se dig som en vuxen man.

Men jag kommer aldrig glömma den där lilla söta, friska bebisen jag födde. För det var första gången jag fick träffa dig min fina prins.

Må du leva i 1000 år,
Mamma älskar dig så mycket

Samah

20160501_205538

One thought on “Min friska bebis

  1. Bästa, bästa Hisham!! Må du leva i 100 år!! Du är den underbaraste och charmigaste killen jag vet!! Jag älskar dig så mycket!!

    Och till dig min storasyster så vill jag säga: du är en av de riktigt få starka kvinnor jag vet. Jag är så stolt över dig och anledningen är att jag ser livet på ett annat sätt är bland annat på grund av dig, för du har varit min förebild i livet. Jag älskar dig massor!!

    Lillebror och morbror Seliman

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 15 =