Högre Funktion

Hejsan bloggen…

Det har varit en seg november för oss. Hela familjen har varit sjuka, först alla tillsammans och sedan en för en.

Det var allt från magsjuka, öron och hals-ont, huvudvärk och även någon typ av virus i ögonen.

Men den här veckan verkar det som att vår vardag har kommit in på rätt spår igen….

Idag var det min sons första träningsdag på träningscentret Högre Funktion, i Linköping.

På träningscentret Högre Funktion tränar min son en ungersk träningsmetod som heter Konduktiv Pedagogik. En otroligt bra metod, som tränas intensivt och på långsiktigt ska kunna ge ett självständigare liv som möjligt till min son.

Det här blir nog hans sista träningsperiod för i år. Han ska träna i 4 veckor.

Det känns otroligt bra inför vinter mörkret. Det piggar upp min son.

Han får något att göra efter skoltid, då livet under vinter blir alldeles för tråkigt, segt och kallt.

Idag tränade min son handmotorik, gå träning m.m.

Han sparkade även boll medans han satt på en pall. Då tränade han både benen och balansen samtidigt.

Jag är ledsen för att det inte finns några foton att visa, men nästa gång minsann!

Jag ska göra mitt bästa och jag ska även inom dessa 4 veckor av träning presentera min sons  ungerska conductor ( tränare), som tränar honom på träningscentret. En otroligt duktig tjej som har stor erfarenhet av träning för alla möjliga funktionsnedsättningar.

Kärlek till folket,

Samah

 

 

 

One thought on “Högre Funktion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =