Bakning på helgen

Hallå därute!

Just nu upplever jag att det verkar vara väldigt inne med bakning. Det bakas överallt, på tv och framför allt på internet, på bloggar, facebook m.m

Fast det kanske alltid har varit så… Det är iallafall något som inspirerar och peppar mig att baka. Jag brukar nästan varje helg baka något till fredags- och lördagsmyset.

Den här helgen gjorde jag…..

image …..tarteletter med hemmagjord vaniljkräm. Jag garnerade de med frukter från Del Montes cocktailbruk. Den innehåller ananas, persika, vindruvor m.m. De här tarteletterna är min mammas specialite. Jag växte upp med dem. Min mamma bakade tarteletter ganska ofta under min uppvåxt. De är supergoda och behöver verkligen provas!

 

 

 

I helgen bakade jag också en god tigerkaka.

image

 

 

 

 

 

 

 

Jag brukar även ofta göra jelly eller jello.

image Den här gången blev det jelly med banan och jordgubbssmak. Jag har garnerat några med banan skivor. Jellyn är verkligen nägot som barnen gillar. Min son Hisham älskar att äta jelly. Det är något som smakar gott och är lätt att svälja. Rekomenderas varmt!!!

Ha det gott nu!

Samah

One thought on “Bakning på helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 16 =