Min babylycka

Hej gott folk! 🙂

Nu är min baby prins här.
Han föddes precis som sina tre syskon i Nyköpings Lasarett. Det var våran önskan. Nu kommer alla mina barn
från Sörmland och från Nyköping 😉

Både jag och bebisen mår bra. Jag och min man har bestämt att han ska få heta Marwan. Det är ett arabiskt namn som uttalas Maroan.

Marwan betyder en viss sten på arabiska och den stenen kallas för Solid stone på engelska.

Hela min familj är obeskrivligt lyckliga över våran nya familjemedlem. Känslan är helt fantastiskt. Det var varit många glädjetårar. Precis som varje gång.

Det har varit många minnen och tankar kring allt vi har varit med om.
Det har varit en lång resa. Och nu börjar en annan del och en ny del av våran resa.

Det finns en dröm som har gått i uppfyllelse för mig.
Jag har varit så inspirerad av både SVENSKA- & INVANDRAR- mammor som lyckats bli 4- barnsmamma vid 30 års åldern. Och det är precis vad jag också har lyckats med! 🙂
Det är nämligen så att jag tycker att man ska avsluta med att få barn vid en ung ålder, speciellt om man har börjat tidigt med att skaffa barn.
Jag har många bra anledningar att tycka det, ex. det blir ingen stor åldersskillnad mellan barnen och dessutom så tycker jag att det är roligare att ha och vara en ung mamma 🙂

Jag är verkligen så tacksam över allt Gud har gett mig. Jag är så tacksam över att Gud har varit rättvis mot mig och gett mig två barn av varje kön.

Jag är så tacksam för min underbara man och familj, mamma, pappa och syskon som har ställt upp för mig så himla mycket. Jag har verkligen ställt till det för er. Jag är förevigt tacksam.

Min underbara mamma, jag vet inte hur jag ska kunna ge dig all ork, energi och tid som du har gett mig och min familj. Jag glömmer aldrig detta! Jag älskar dig så himla mycket. Må Gud ge dig orken och styrkan och ett evigt lyckligt liv.

Jag vill tacka min älskade man som har verkligen kämpat den senaste tiden. Jag tackar dig för alla detaljer som du har tänkt på och gjort för att göra mig lycklig och glad. Våra band har nu blivit ännu tjockare och starkare. Vi befinner oss i ett spindelnät helt enkelt 😉

Må Gud bevara alla mina nära och kära. Jag är verkligen lyckligt lottad som har er runtomkring mig.

Jag skulle även vilja tacka alla människor som har gratulerat mig. TACK SÅ HIMLA HIMLA MYCKET!
Era ord har verkligen värmt & rört mitt hjärta. Så mycket kärlek till er!

Allt gott på denna jord,

Samah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 14 =