Påsken för min familj

Hejsan på er 🙂

Skulle vilja berätta att vi firar inte påsk. Men det finns vissa saker som jag gillar att göra på påsken varje år, och det är sånt som påminner mig om min barndom.
Jag tycker att påsken känns lite som Halloween för mig, då det finns lite likheter ändå.
Som jag har skrivit tidigare så är det viktigt för mig att mina barn är en del av det som händerdärute. Jag vill att de ska vara delaktiga i det svenska samhället, för att jag vill inte att de ska känna sig utanför.

På påsken klär mina barnupp sig till påsk kärringar. De går gärna runt på en “påskrunda” och önskar andra en glad påsk.

På påsken brukar vi alltid köpa godis, både för våra barn och för andra barn som kommer och önskar oss en glad påsk.Jag har de senaste åren köpt påskris, och barnen har hjälpt varandra med att hänga upp fjädrarna. De har även fått välja färgerna på fjädrarna själva 🙂

Barnen kom hem med fina påsk kort från skola och dagis.

Det här är min sonsfina påsk kort 🙂
Han var så duktig och hjälpte sin fröken med att göra den.
Den gula kycklingens vingar på kortet är papper som är utklippta efter hans små söta händer 🙂

Jag skulle vilja önska alla mina läsare en glad påsk och jag hoppas att ni får en trevlig lång helg med nära och kära,

Samah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − elva =