Första besöket

Hejsan bloggen…

Idag var min son Hisham och jag på besök i skolan för första gången efter rygg operationen.Både jag och personalen tyckte att det skulle vara bra för Hisham att komma på besök innan han kan komma tillbaks till skolan som vanligt igen.
Vi var där i ca 2 timmar och Hisham blev så glad när han fick träffa sina klasskamrater och lärare. De blev också glada att se honom. Några lärare kom från andra klasser för att hälsa på honom 🙂

Min sons sjukgymnast från barnhabiliteringen var även på plats i skolan för att visa lärarna hur man ska handskas med Hisham nu efter operationen.
Det är nämligen så att man inte får bära och lyfta min son längre från underarmarna. Detta drar i hans ryggmuskler och stör då veptrn (pinnen) i ryggen.
Vi kom fram till att lärarna ska vara mer flitiga på att använda deras lift. Det är bättre både för min son och för de själva.

Vi har tyvärr ingen lift hemma men det är definitivt något som vi ska skaffa oss i framtiden. Men nu när vi inte får lyfta våran son från underarmarna längre, så får vi lyfta honom med en hand under hans axlar/huvud och den andra handen under hans knän.
Det är det mest bekväma sättet för våran son att slippa störningar och dragningar i ryggen.

Lärarna tyckte att det var så skönt och kul att se min son utan sin korsett på magen. De drog upp tröjan och började sjunga och kittla honom på magen 🙂
Tänk vad skönt det ska bli för min son på sommaren, att bara ha på sig en T-shirt eller linne direkt mot kroppen i sommarvärmen…. 🙂
Nu får våren skynda sig och komma tycker jag!
Samah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 20 =