Mysdag med min stora tjej :)

Hejsan bloggen!

Hoppas att ni mår bra 🙂
Idag hade jag lite tid över på eftermiddagen. Då kände jag att jag ville passa på att umgås med min stora tjej, Maryna.

Jag brukar försöka hinna med det ibland, då bara vi två umgås med varandra och gör något kul. Allt för att hon ska känna sig lite speciell,för att hon harsin egenmamma en stund, alldelesför sig själv.

Så idag hämtade jag henne från skolan, som vanligt. Men den här gången åkte vi inte hem, utan ner till stan för lite shopping- time! 🙂

Maryna fick en lila klänning, gul tröja, roliga strumpor och ett paket pennor medpojkbandet “One Direction”

Sedan överraskade jag min Maryna med att jag hade bokat tid hos en frisör i centrala Linköping. Hon blev så glad 🙂
Jag hade bokat tvätt och fön, både för mig och henne. Vi gillar nämligennär någon shamponerar och masserar vårat hår 🙂Så här fint och långt blev Marynas hår efter plattningen 🙂Det här är jag idag, efter frisörbesöket 🙂
Tänkte att jag skulle visa min nya vinterhatt som jag köpte idag 🙂

Ja, nu är det inte så mycket kvar till helgen!
Ha det så gott,

Samah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + två =