Lokaltidningen och bloggen som försvann

Inte har jag med saken att göra, jag är ju bara köpare av en tidning.

Men jag förstår inte vad det är för fel på att ha en lokaltidning. I en residensstad och kommun med nästan 60.000 innevånare borde det väl finnas någon och något att skriva om. Om inte annat finns det ca 1490 kvadratkilometer inom vars yta det borde finnas något att skriva om. Problemet är nog att det krävs journalister och de vill nog gärna ha lite lön för jobbet.

Så jag tänkte ändå jag skulle läsa om det fanns några medborgare som skrivit insändare eller kanske en blogg. Insändarna var mest politiker som babblade på om att någon annan gjort fel och bloggarna försvann visst helt.

Så nu är det nog färdigskrivet och kanske läst i SN. Känns rätt märkligt att skriva ett inlägg som hamnar på en server men inte länkas upp i tidningen. Får väl länka upp det här på facebook istället.

Tänkte jag skulle kopiera, göra en backup på det jag skrivit sedan 2012. Blev till att klippa och klistra för verktygen i WordPress kommer man inte åt.

Ingen ko på isen skulle jag kunna säga men jag sörjer verkligen att lokaltidningen håller på att dö.


köpa ambien utan recept

I dagens nya moderna SN finns det tom en ny serie Blondie & Dagobert. Minst sagt konstigt att läsa den gamle serien när de pratar om mail och tv-serier som inte ens existerade på den seriens tid.

Men vem vet en vacker dag kanske tidningsledningen inser att en lokaltidning måste vara lokal. Varför betala massa tusen för något jag redan läst på nätet för flera dagar sedan.

Men kära läsare Lev Livet Leende

mvh

Björn Wadström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =