Gott Nytt 2019

2018 är snart över. Jag vill tacka för alla, synpunkter, tankar, åsikter jag fått tagit del av på alla mina bloggar. Vad vore väl livet utan dialog om olika frågor? Ganska trist och torftigt kanske.

Om jag nu får önska mig något av 2019 är det fred på jorden, att människor på vår planet har mat, kläder, bostäder och utbildning. Vägen dit är nog så enkel som att en och annan funderar över varför de anser sig vara mer värd än andra. Du kan enkelt börja genom att lägga en slant i någon tiggares mugg. Det kan aldrig vara fel att hjälpa en fattig Rom.

Vad jag kommer att skriva om 2019 vet jag inte än. Livet är ju ganska kort och om framtiden vet vi ingenting hur vi än spekulerar. Så jag avslutar med att önska dig ett Gott Nytt 2019 och du; Lev Livet Leende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 2 =