Så var det höst och lite varningsskyltar.

Så var det höst och det blir lite blåsigare och mer regn. Båten är upptagen, motorn servad. Båten står fint uppställd inför vinterns småfixande. Planen är att bygga en mindre solcellsanläggning för laddning av batteriet. Vi får se om jag hittar några bra billiga grejor. Längtar redan eter våren.

Jag var i Loftahammar och såg en rätt rolig vägskylt. 

Det skulle nog behövas varningsskyltar för mycket här i livet. T.ex en för politiker som säger en sak före och i valrörelsen och en annan när de tror de anar en välbetald stol att sitta på. Det är som att väljarna inte finns.  Jag lär nog få anledning att återkomma till detta, men idag njuter jag av en vacker höstdag i Solen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 5 =