En presentation 5 i 12.

Jag fick 5 i 12 en uppmaning att snarast sända in presentation av mig själv. Alltid roligt att se att någon arbetar. Jag har gärna åsikter om det mesta i samhället och berättar glatt vad jag anser men är inte så särskilt intresserad av att konstruera någon slags “cv”.

Så då slår jag två flugor i en smäll. De som kommit på att de ville ha ett papper får det och jag fick ihop ett inlägg i SN. effektivt eller hur.

Björn Wadström, f. 1951

 

 

Mitt yrkesliv har till stor del varit som socialtjänsteman. 30 år i Nyköpings kommun i olika roller har lärt mig hur en kommun fungerar. På gymnasiet läste jag ekonomi, men det blev ändå socionom som blev utbildningsvalet. Ett val jag inte ångrat.

Det lokala föreningslivet har alltid haft en plats i mitt liv. Förutom att det är roligt, så är föreningar en grundstomme i vår demokrati. Jag har varit sammankallande i Miljöpartiet de Gröna i Nyköping vid några omgångar från 2006. Tidigare var jag ordförande i SKTF studerandeförening, RFHL och Föreningen Autism.

Mitt valspråk är Lev Livet Leende.

2 thoughts on “En presentation 5 i 12.

  1. Hej Björn Wadström. en helt underbar person som hälper folk i Nyköping. synd att du inte jobbar kvar i kommunen. tänk vad bra det var om du kunde sitta i kommunen och styra och ställa över socialomsorg så att dom som sitter där nu kunde sköta sitt jobb ett mänskligt sätt. i stääler för att som dom nu gör. sitter och nedvärderar utsatta individer som behöver hjälp

    Anmäl kommentar

    1. Tack för värmande ord. Jag tror säkert det finns många som gör ett bra jobb. Ibland blir det tokigt men ingen medborgare skall någonsin behöva uppleva att den blir dåligt bemött. Hoppas det ordnar sig till slut. Du får väl höra av dig. Örona har jag kvar även om jag är pensionär.

      Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 7 =