16 augusti

Nu är schemat för sommarjobbet äntligen spikat. Det innebär att jag och Gabriela kan börja planera för hennes visit under augusti månad. Det känns härligt att få kunna bekräfta det till henne. Jag tror att det är ytterst viktigt för relationen att kunna blicka framåt mot något konkret. Det ger oss en viss framtidsro som inte ska underskattas. Förra året såg vi inte varandra under 8 månader men det blev inte så problematiskt då heller. Tydligheten i planerandet underlättade enormt. Sen har vi alltid varit väldigt engagerade i våra respektive studier och arbeten, som i sin tur har motverkat de negativa tankespiralerna man lätt kan hamna i under liknande omständigheter.

Så nu kommer vi till nästa dilemma; vad ska jag visa henne här i Sverige? Gabriela har aldrig varit i vårt avlånga land tidigare. Självklart finns det en gnutta nervositet. Tanken är att hon inom en rimlig framtid kan bosätta sig här tillsammans med mig, så visst blir första intrycket väldigt viktigt. Samtidigt ska det bli hur kul som helst att få göra lite sightseeing med henne. Stockholm och Göteborg är två solklarheter. Ett allsvenskt Stockholmsderby hade inte varit fel. Sen vill jag gärna göra mer simpla saker som att ta en fika eller käka glass i Nyköpings hamn och bara njuta av vår tid tillsammans. Ett utmärkt avslut på sommaren och förhoppningsvis början på en underbar relation i Sverige.

/Mesir

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.