En introduktion

Så är jag äntligen tillbaka i Nyköping. Efter en 3 månaders period i Brasilien var det tillslut dags att flyga hem till staden jag är uppvuxen i. Tanken var att stanna kvar i São Paulo fram tills hösten, men jag antar att det inte alltid blir som man tänkt. Flickvännen Gabriela lämnar jag på andra sidan jordklotet men vi håller kontakt dagligen. Planen är nu att sommarjobba ihop pengarna till flygbiljetten som tar henne hit under augusti. Tiden lär nog gå snabbt tills dess med tanke på vilken sommar som väntar. Fotboll, vänner, familj samt närmandet av ett otroligt svårtippat val. För en statsvetare med fotbollsbakgrund blir jag som en kalv på grönbete. Att sedan SN mailar mig om att få ha en egen blogg gör ju inte direkt saken värre.

Mitt namn är Mesir och jag kommer som bekant under en oöverskådlig tid blogga här på SN. Jag hoppas lite klyschigt på att få dela med mig av mitt liv och mina reflektioner (därav namnet till bloggen). Om skrivandet lär ske i Nyköping är dock inte helt säkert. För tillfället väntar jag nämligen på antagningsbesked från diverse universitet runt om i landet. Mitt primära fokus ligger på en masterutbildning i statsvetenskap på Stockholms universitet med start i höst. Hur det blir återstår att se. Men hursomhelst är tanken att bloggen följer med mig dit jag går, så jag hoppas innerligt att ni också kan göra det!

Vi ses!

/Mesir

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.