Hjälp barnen i Bolivia

Vem behöver julklappar? Vad ska man köpa? Vi har ju det mesta. Vill VERKLIGEN varmt och innerligt rekommendera dig att ge en julklapp till någon av dina nära och kära eller kollegan, genom att ge barnen i Bolivias barnby Vida Nueva i Quillacollo ett bra 2017. Du kan ge en julgåva via deras bankgiro och skriva ut ett gåvobevis här

Arbetet Vida Nueva pågår såklart inte bara under julen utan du kan såklart göra mer än att vara engångsgivare. Genom att bli fadder för ett barn på barnhemmet Villa Infantil kan du ge en slant varje månad eller kvartal och får under året möjlighet att få brev från det barn du stödjer och även infromation från arbetet i stort.

Så köp inte en mugg som alla redan har i sitt köksskåp. Skippa trängseln i affärerna och gör nåt nytt – ge “ingenting” och förbättra framtiden för barnen i Bolivia!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − femton =