Micro/spisfri mat

Åkte med tåget med en pendlarkompis som inte hunnit äta lunch och åt därför lunchlådan omicrad på eftermiddagen medan tåget rullade söderut. Kom på att jag har ett superbra recept(ish) för  stunder där man vill ha något lite matigare men kanske inte har tillgång till ugn, kokplatta eller micro.


Hönö-tårta!

Hönökaka
Creme fraiche
Majjo
Tonfisk
Purjolök
Paprika
Tomat
(eller vad man nu mer vill ha: ägg, rödlök osv)
En skvätt ketchup
Salt
Peppar

Blanda tonfisk, creme fraiche, lite majjo, en skvätt ketchup och kryddor till en tonfiskröra. Finhacka purjo, lök och paprika. Bygg ihop en smörgåstårta och bre ett lager röra och strössla på det finhackade. Lägg på en våning till och fortsätt. Överst dekorerar du bäst du vill 🙂 

Gött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + sju =