Det nya livet börjar – i sjukhuskläder!

Det trodde jag inte. Att jag redan fjärde dagen på min 4-åriga utbildning skulle se ut så här:


Efter introdag, upprop och kollo med äldrekursare på vackra Solvik var det dags för en första auskultation (studiebesök typ). För dagen fick jag och några kursare träffa en TS MTF och en TS FTM. Och utan snajdiga förkortningar betyder det transsexuella som behöver träffa logoped för hjälp med röstträning för att hitta sin nya röst om man har svårt att identifiera sig med den man nu har. Vi fick också möjlighet att se hur det går till i en inspelningsstudio där man kollar omfång mm. En givande dag!

På måndag börjar första riktiga kursen och det ska bli sååå intressant att lyssna och ta in! En massa böcker måste vi köpa för terminen så jag hoppas på lite begagnat haha 🙂

Imorn studerar jag hemifrån vilket ger mig möjlighet att ordna 40-årsfrulle till min man (ett par dar sent pga kollot) och plugga i Nyköping. Har tränat på skolans gym idag och hoppas jag gör det till en vana. My body needs it. Min hjärna med kan jag tro 🙂

Hej från tåget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tre =