I händelsernas centrum?

Det är sommar och det borde inte hända så mycket. Och det gör det inte heller. Men det blir mer spontana grejer eftersom vardagsrutinerna med skola/fritid inte finns på loven. Därför får jag (eller tar jag) sällan tid för bloggande även fast det är massa saker jag gärna delar med mig av.

Till exempel vårt loftbygge som går framåt om än långsamt just nu. Eller om goda recept jag provat. Eller om resmål som Sagostigen, uuurmysigt för 2-5åringar och djur och lekkul för de som passerat sagotitthus-ålder. Väl värt ett besök!

Jag har massa roliga sayings från barnen som jag skrattat åt. Som när dottern överförtjust utropar; hurra vi får bortgjord pizza!!! (Alltså motsatsen mot hemmagjord – solklart eller hur?!) Eller yngsta sonens första treordsmening: apan bajsa mycke’!

Men jag finner inte riktigt ro eller kanske inte vill ta mig den tiden varje dag att skriva nåt så sommarens blogg blir lite som sommaren själv; spontan 🙂

Idag är vi vid en supermysig liten sjö i Salem där vi bodde förut. Segersjö. Mellan villor och trevåningshus ligger en liten liten sjö perfekt för småbarnsfamiljen. Sen väntar en go eftermiddag/kväll hos kära vänner. Det blir en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 15 =