Muskler och konserter

Wow! Vilket samarbete, vilket teamwork, vilken hjälpsamhet och vad FORT det gick! Min pappa kom på kort varsel förbi med tre män och hjälpte oss att tömma garaget och bära upp alla grejer till vindsloftet. Det tog typ 15-20 minuter tror jag och VIPS var det klart! Helt otroligt! Tack för muskler! Snart får ni bilder på projekt vindsloft!

Resten av dan blir lite rep inför kvällens konsert i Spelviks Kyrka kl 19.00 (smygreklam!). Repor det även nästa vecka inför sjuttonde juli-konserten i Katarinakyrkan (smygreklam igen!). Sen är det dop i augusti och en musikandakt också (reklaaaam!). ÄLSKAR att sjunga! 

Och vet ni, på tal om röst… Jag bara går och väntar på besked om jag kommit in eller inte på Logopedprogrammet. Spännande! Nästan lika spännande som de nio straffarna igår 😉 

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tjugo =