Kottar bland kottarna

Jag är dålig på att räkna men vi är fler än tusen personer här iallafall. Volontärer, barn, vuxna, kockar, ledare och försäljare.

Befinner mig på en campingvecka med en massa kristna människor, mest barnfamiljer, och det både regnar tallkottar och vatten här. Det är en gemytlig stämning i hela lägerområdet och barnen har så kul! Idag har vi köpt kulor, böcker och lite nya cd-skivor i bokshopen. Kulorna invigdes direkt i “kulbacken” där barnen bygger egna speciella banor med kulor i “potten”.

Min sjuåring sprang ett lopp med en kompis idag och vi andra hejade på.

Det är väldigt mycket pass-opp på lilleman men när vi är i lektältet hinner man att hänga med lite i vad som sägs på vuxennivå för där kommer han ingenvart 🙂 tur att det finns såna här kontaktarmband med vårt husvagnsnr och mobil på! Än så länge har det inte behövts men det är bra att det sitter på armen utifallatt.

Jättebra musik och framför allt sjukt bra ljud! Det gör att man njuter av musiken ännu mer.

Nu har barnen somnat – det går fort när man är utomhus hela dagarna – och jag ska krypa ned under täcket jag med. Först ska jag bara trängas inne på toa för att tvätta mig eftersom vårt vatten slutade fungera precis och toan är ungefär två fot stor. Natti 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =