“Kom in, mamma är naken!”

Ibland blir det inte som man tänkt sig.

En byggare håller på för fullt med att göra om halva vår vind till sovloft åt vår 7-åring som frivilligt flyttade ur sitt rum och in i småpojkarnas innan vi bett honom om det. Vi har ju utökat familjeskaran med ett par tonåringar i höstas, för er som hängt med i inläggen. 


Här gapar ett stort hål som ni ser. Fint kommer det bli! Byggaren kommer arla morgon och jag tänkte hinna duscha och klä mig innan han kom. Men jag hann bara ut duschen när jag hörde honom såga därute. “Dörren är låst. Mem jag vill inte öppna naken i morgonrock” tänkte jag och bad mitt enda vakna barn, 3-åringen: “Snälla kan du låsa upp dörren åt Valle. Han behöver komma in men jag kan ju inte öppna för jag har ju inga kläder på mig. Spring ner du och lås upp så klär jag på mig”. Han går lydigt ner, öppnar dörren och medan jag raskt klär på mig hör jag hur han ropar: Du kan komma in nu för mamma har inga kläder på sig!

Ja, vad säger man. Budskapet gick nästan fram. ? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 14 =