Andrea, busschauffören med guldtänderna

Barn är ju så där spontant ärliga och härliga. I min gröna ungdom frågade några fritidsbarn om jag var gravid. Flera gånger. Tack liksom.

För er som känner mig är ju min skelning bekant vilken också ställt till med problem i just barngrupper. Haha!

En annan fråga jag fått flera gånger från barn det senaste året är; “Varför har du guldtänder?” Om de vore av guld ändå. Tyvärr, små barn, men de är gjorda av…typ plast. Composit tror jag de heter. Med K kanske..? Som toddler föll jag nämligen illa ocj tryckte upp båda framtänderna. De växte ned igen…sneda. Men vuxentänderna som kom efter blev okej. Däremot blev båda tänderna på sidan av framtänderna på något sätt skadade, och växte aldrig ned efter att jag tappat mjölktänderna. Fick därför låtsaständer i typ mellanstadiet. Så efter mer än 20 år är de alltså guldiga… Nej då, men gula. Och dags att byta ut.

Ska bli spännande! Magnus Sikström som fixade mina tänder då får göra detsamma nu. Så nu sitter jag på privatkliniken och väntar. Wish me luck!

Detta skrevs i torsdags, haha, men vi har haft fullt upp och jag har ej hunnit skriva. En finfin tand har jag nu och tand nr 2 fixar han om några veckor.

Men idag är det lördag och vet ni; jag har kört FOLKABUSS! Det ni! Det är väl tusen vuxenpoäng, minst! 4,3 meter lång tror jag den här stora varianten var. Vi undrar om vi ska bli med buss eller inte.

Dagen till ära har vi också firat två kusiner, grillat och gjort garaget fint. Kolla! Så här kanske vi har det i en vecka till typ. För sen ska vinden tömmas och då blir detta utrymme fyllt igen.Ja det krävdes lite mundering för att inte få allergiska reaktioner av allt damm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + nitton =