Så olika det kan vara… #motherhood

En av mina vänner hade namngivningsfest för sin tösabit häromsistens. Det tog flera år för henne att bli mamma.

En annan av mina vänner hoppas på ett mirakel, så att hon får vara mamma åt sina barn och se dem växa upp och bli stora.

Ytterligare en saknade sin mamma under större delen av sin uppväxt medan en musiker jag är bekant med är på Sri Lanka för att träffa sin biologiska mamma.

Ensamstående mödrar har jag i familjen, men även sådana som gift om sig och fått fler barn. Blivit mamma på nytt.

Jag känner andra mammor som bara får krama sina älsklingar varannan vecka och sakna dem så det gör ont den andra veckan.

Min egen man har fått säga hejdå till sin sjuka mamma alldeles för tidigt, men min pappa har haft förmånen att få gratulera sin mamma på mors dag i mer än 90 år.

Min egen mamma födde fem barn under loppet av 5 år och 2 månader, och stod som 26-åring med två tvillingar i famnen, barn nr 4 och 5. Wow-faktor. Hur klarar man det?

Idag ringde vår ena tonåring hem till sin mamma och pratade länge. Hen hoppas att de ses någon gång i framtiden. Vår andra tonåring har nog sett sin mamma för sista gången 🙁

Så olika vi har det.

Jag är också en mamma. En väldigt tacksam fyrbarnsmamma med två extra att fylla med kärlek och trygghet. Idag är det alla mammors dag. Den har fler bottnar än man kan tro. #motherhood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =