Slutprov, stenar, FEST och kor… Vad har de gemensamt?

De är recept på en underbar helg!!

Kristus som steg upp till himlen varifrån han lovat komma åter resulterade i en av årets bäst placerade helger. Maj. Denna underbara månad. Förutom min födelsedag så bjuder den på blomsterexplosion, skir grönska när den är som bäst och för året också en efterlängtad värme! Hallé!

Fredagen innebar träning och slutprov – HURRA jag fick B på hela kursen. Det är inte bäst men bättr än jag förväntat mig med tanke på det 15 år långa studieuppehållet! Provade också 20 par glasögon! Kommer ta ett tag att välja!


Blev bjuden av min son på Kung Fu Panda 3 och kvällen spenderades med min storasystra mi i bastun med dresscode “all natural”. Spännande. 🙂


På lördagen hämtade vi en massssssa stenar som tjänar kring våra altaner som barriär mot nedfallande föremål. Det ligger en hel del därunder som aldrig mer får se dagens ljus. Men fint blev det!


Sen bar det av mot Örstigsnäs för en otroligt trevlig och härligt lång festkväll! Tänk att få fira livet, hörni! Fantastiskt! Bara 7 år kvar 🙂 Hihi!


Idag var vi på traditionsenligt kosläpp på Ökna och jag blir varje år lika överväldigad av alla som jobbar för att ro detta i hamn! Massor med parkeringsvärdar och djurvärdar och skoskyddsutdelare och…ja väldigt många som hjälper till! Wow! Så söta kalvar och andra fina djur både inne och ute!


Nu börjar livet om efter en lång paus känns det som. Heltid mammaledig fram till augusti om allt vill sig väl. (Men sen är det min mans tur att få vara hemma igen. Ett helt år! Grejt! Med den här godingen )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + sex =