God läsning och misslyckad nattning 

Idag har jag studerat från sängen. Inte riktigt klä-på-mig-och-gå-till-skolan-kry och massor med instuderingsfilmer och ett större kapitel att läsa. Det har gått bra. Snart är kursen slut! Känns konstigt.

Jag har haft både ett och två barn vid min sida idag. Bläddrandes böcker eller stundtals störande med konstiga lägga-sig-frågor. Men eftersom jag läste och gick i skola (fast 3-åringen inte höll med om att ett sovrum nånsin kan vara en skola) så fick treåringen en fem minuter lång lässkola han med. Sen brister koncentrationen 😉 men han är jätteduktig! Klarar även fyra bokstäver om viljan och ljudörat finns 🙂


20.42 har jag dock en gråtande flicka i en säng för hon har fått vänta på en ettåring som fortfarande inte sover (suck!) och därför fortsatt med loom-pysslet som misslyckades efter dagar och timmar av arbete! Så synd om henne 🙁

Dessutom har 7-åringen lackat ur på sin ettåriga rumskompis och lillebror och sitter i protest i soffan utanför.

Det går bra nu. 

(Lyckligtvis somnade faktiskt alla tio minuter efter detta…äntligen!!!! Passade på att skriva medan jag satt vi ettåringens sängkant till ljudet av nappsnuttande)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 6 =