Hemma hos – bästa gästhemmet!

Jag har bott hos Johan och Niklas i natt. Så skulle man kunna säga. Och det är ju inte riktigt sant, för jag och mina två underbara tjejkompisar bodde i en egen snyggt shabby chic-inredd stuga med mysfaktor 100. 
Men lite sant ändå, för de underbara ägarna bor själva ett stenkast bort och bjuder in oss till deras vackra bullerbyvärld på ett avslappnat hjärtligt och välkomnande sätt.
Här är min utsikt från rummet: Hästar!!!


Och utsikten genom (!) utbyggnaden där rummen finns är så vacker!


Vill man ha en mysig miljö, ett fantastiskt värdpar, god frukost med ekotänk och slående omgivning är det Sund Nergården man ska bo på. Vill man bada finns en stor uppvärmd badtunna och brygga och restaurangen erbjuder både mat och dryck för den som också vill äta en god middag.

Jag blev så lycklig igår när jag parkerade bilen. Så rätt, så fint, så himla bra! Missa inte denna pärla! Sund Nergården


Lite gos med dessa filurer också 🙂Och dessa systrar är for life!Här bodde vi. Har jag superlativat färdigt? Är ni övertygade? Sista då; i sommar finns det konserter här! Så mysigt!! Komsi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 9 =