Varför har ni sexfilmer, Facebook?

Sexfilmer på Facebook? Nej tack!!!

Jag scrollade flödet på FB idag (onsdag) och någon hade delat ett humorklipp från TV4s Parlamentet. Jag la mobilen på diskbänken och lyssnade på det för skojs skull medan jag plockade disk och lät de fortsättningsfilmer som automatiskt snurrar vidare fortgå medan jag avslutade disken.

Parlamentet efterföljdes av Robert Gutafsson som gumma. Därefter kom ett sexklipp och slutligen Måns Zelmerlöv som sjunger Heroes med en blond pojke.

Vänta, va?!! Ett sexklipp?? Ja, jag menar allvar.

Nån tjej från nåt program som liknade typ Paradise Hotel eller nåt filmar en kille och tjej i en säng. Spreaded legs på tjejen och butcrack på killen. Sjukt. Klippet innehåller en kort “intervju” där tjejen berättar att hon vill ligga med honom i natt. Helt sjukt!! Vem tycker såna filmer är bra?

Ja, för min del dör jag inte av att råka se någon i sexposition. Jag blir mer äcklad än intresserad. Tycker det är sjukt med sexfilmer i media. Men jag tänker på alla kids som har konto på Facebook.

Ni vet tonåringar eller yngre kids, såna som kanske inte ligger med folk hur som helst (men efter liknande serier och klipp tror att det är normen?), och än mindre ska slippa bli matad med sånt här sk*t. Mina barn är för små för konton men jag vill slippa sånt här i framtiden.

Så, Facebook, jag undrar varför detta är accepterar?… Har ni ingen koll? Hittar jag tillbaka till det där klippet anmäler jag på stört som olämpligt inlägg.

/ arg mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 7 =