Påskens baksida för pluggarmamman

Eftersom jag studerar måndagar och fredagar och däremellan har barnen till 100 % är det svårt att extraplugga de andra dagarna. På kvällen går det bra, vilket jag utnyttjat vid behov, men kvällen är ofta fylld av rädda-huset-sysslor eller plugg med tonåringarna. Därför är jag tokeffektiv mina dagar och arbetar väldigt fokuserar på Campus, för hemma det går icke.
Men med en långfredag och en annandag påsk bakom mig har jag kommit rejält efter. Igår var det laborationer på schemat och en efterföljande rapport som var ganska omfattande (iallafall om man vill ha bra betyg;) men jag avbröts ideligen av barnen här hemma så det slutade med att jag var klar (men ändå inte) sent igår kväll.

Idag skulle min man jobba ett par timmar och åka sedan på seneftermiddagen med ett av barnen på ett möte. Men jag fick möjlighet att sitta 4 timmar idag iallafall och nu är jag ikapp med nästan allt men behöver nog ett par tre timmar till innan jag är i fas på fredag när det är dags för skola igen.

Stressklumpen jag hade i magen är inte alls lika stor längre. Skönt. Men jag hoppas kunna sitta lite på torsdag också för att riktigt känna mig i fas.

Påsken har varit underbar! Men nu är det skönt att vardagen rullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + femton =