Borta bra men hemma bäst – fullt hus igen

Sen i fredags har vi bara varit 7 stycken hemma. En av tonåringarna har bott hos en släkting på annan ort och där fått besök av ytterligare en släkting. Tre tjejer i en lägenhet. Det blev mycket skratt, sa hon när hon kom hem. Kul 🙂

Vi pratade via FaceTime och det var så häftigt att bara prata svenska med varandra. Det har hänt så mycket de senaste veckorna och det roliga är att det liksom inte bara är en tillfällig medvind utan tvärtom; språket kommer fortsätta att bara bli bättre och bättre. Så häftig resa att få vara med om, people!

Och vi båda sa när vi sågs igen i hallen igår kväll att vi har saknat varandra. Det är skönt att vara fullt hus igen <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tio =