7 år – time flies!

För sju år sedan såg jag ut så här… typ

1929257_42914113861_4555_n

Men vid den här tiden, på eftermiddagen åkte vi in till Södertälje sjukhus för den lättaste av mina fyra förlossningar. Trots att narkosläkaren glömde sterilisera min rygg innan epiduralen. En förlossning som gav tydligast känsla för att bebisen var på G och minst jobbig och liksom allmänt bra. Fast som alltid, ett arbete!

Sedan har tiden gått och en liten sötskrutt som så här…

1918128_174599518861_619525_n

…har idag firats för alla dagar han fått vara med oss. I hela sju år faktiskt! Wow! I höst blir det skoldags och nu är halva barnaskaran i skolvärlden. Tiden flyger verkligen iväg.

Vår omtänksamma, kärleksfulle, påhittige, nyfikna och bestämda kille har fått presenter och kramar (och mår ÄNTLIGEN bättre, häleluja och ejmen). Och nu ska jag kasta mig hem från skolan och lämna dipoler, pH-värde, heterogena blandningar och ädelgasstruktur till handlingarna. För det är dags för fredagseftermiddag, födelsedagskramar och efter önskemål; våffelkväll!

Trevlig helg på er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =