Skolstart och *gulp* gymstart

Tack för alla fina ord på fejjan efter gårdagens inlägg. Det känns lite konstigt att svänga över till ett högst vardagligt inlägg men det är ju så livet ser ut. Ena dan fest, andra dan vardag. Ena dag minnesvärda livsomvälvande händelser, andra dan trivialiteter.

Jag var en…katt bland hermeliner (?) på gymmet idag. Första gången på ett gym sedan 2010 tror jag. Hur funkar det, vad gör man, hur ska det vara. Uppvärmning? Jaha. Och ska den här dras framför eller bakom huvudet liksom? Men jag GJORDE det!

Och skolstart har det också varit! Watson, Darwin och gener och labrapporter och.. Vad roligt att vara igång igen! Även om det här med distans är helt nytt. Men NTI-skolan har gjort ett gediget jobb. Hemsidan är jättebra och det är både enkelt och går fort att återkoppla med en lärare.

Riktigt rolig start på veckan! Och extra kul att komma hem till barn som springer i famnen på en sådär som de gjort när pappa kommit hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + nitton =