Sportlov

Jag hade skrivit ett inlägg som försvann så jag kortfattar det hela 🙂

Tänk att man på ett tomt sportlov med bara en enda bokad aktivitet i Stockholm kan hinna med så mycket annat. Vi har besökt bibblan, barnkulturcentrum, målat sockerteckningar, ätit mellis ute, åkt till en vän i Nykvarn, haft möte med Familjehemskonsulent, firat fina föräldrar, bakat, passat kusin, fått barnahår klippta, bakat igen, rest till Stockholm för Vasamuseet och ätit årets bästa mat på restaurang Jebena i Rådhusets ena tunnelbaneuppgång. Jag är fortfarande mätt 🙂 Afrikansk mat är såååå gott!

Nu har jag ägnat kvällen åt att samtala med min lilla farmor. Det finns så mycket att prata om och det är roligt att lyssna på allt hon har att berätta. Hon har förresten  fått prova på att prata i mobil med både dotter och tonårspojken som bor hos oss 🙂 Jag ligger i gästrummet efter att ha spånat igenom en massa fotoalbum.

Trött och glad. Veckans enda inlägg andas tacksamhet och glädje över var jag har och vad dessa dagar givit oss. Här kommer lite pics

   
    
    
 
   
   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 8 =