Firande!

Igår hade vi förberett morgondagens Alla Hjärtans Dag litegrann. Det är ett enkelt pyssel för barn att sticka in blommor i en oasis. Resultatet blir ju lite blandat med olika tekniker beroende på ålder men jag tycker ändå att vi fick till en fin blomtårta.

   
För den som vill prova så köpte jag två oasis och skar ut två halvmånar och försökte forma lite tårtvälvt. Jag lät ett par blompinnar hålla ihop dem. Men enklast blir det om man väljer blommor som ger samma höjd. Jag trodde vi skulle få det men det var svårt att få in brudslöjan långt in i oasisen. Men som första test klart godkänt!

På kvällen igår när alla sov skrev jag personliga meddelanden till alla inför frukost. Anpassat efter deras läsförmåga 🙂

   
En surdeg stod på nattjäsning inför frukosten som dukats med namnlappar och traditionsenliga geléhjärtan. Jag hoppas på en god och mysig frukost.

   
Idag är det improvisationsteaterkurs och på eftermiddagen ska min dotters kör framföra en konsert och därtill delta i gudstjänsten vid tex nattvarden. Det kommer bli fint! Jag ser fram emot en jättehärlig dag!

Ha en fin alla hjärtans dag alla!! Kärlekskramar från mig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − fem =