Översvämning i badrummet

Dagens mål var ju att bada med lillkisen, som jag sa igår. Mitt AT är sisådär men febern har nog gett sig. Men orken är inte på topp och huvudets alla bihålor igentäppta.

Vad PASSANDE då att få stopp i avloppet just IDAG! Suck.

Vet inte hur ni gör men storstädning under badkaret gör vi en gång i kvartalet, varannan gång är det jag, varannan gång Martin. För det blir inte gjort annars. Jag minns ärligt talat inte vem som hade sist. Men hur många uscados (duktighetspoäng) får en nybadad sjuk mamma för att naken stå på knä på golvet för att förhindra översvämningen? Jag får iallafall miljoner ful- och pinsamhetspoäng, men kläder på kändes onödigt med tanke på att de hade blivit både blöta och geggiga. Man måste sitta på knä och nästan krypa in under karet för att nå all sk*t och samtidigt finna följande:
– en apa
– en fotfil
– en…reflex!
– en dinosaurie
– 4 badfiskar och 1 badanka
– en legogubbe
– en handfull legobitar från båten som nu var ett vrak
– en peelingvante
– en haj
– en delfin
mm mm mm

Freeeesh!

Punka på hemvägen från förskolan i morse och ett översvämmat badrum är ju en fantastisk start på dan! ???

Jag vill inte påstå att du kan slicka på golvet men nu är det RENT!

   
Lillfis undrar vad jag hittat. Jag med. Visade sig vara en hålla-fast-badkarsben-och-framstycke-grej.

  
Jaha ska man SE ner i brunnen 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 17 =