Pausbehov

Ja, nog var det ett tag sedan jag skrev. Det är inte troligt att någon saknat mina inlägg men jag själv, som alltid har tanken på ett nytt inlägg i huvudet, har mått bra av en kortare paus. I sista avsnittet av Tusen år till julafton (julkalendern) ler jag igenkännande åt föräldrarna som är…som min generation och de som är några år äldre. Men jag blev också (igen) påmind om min skärmtid och jag ifrågasätter hur mycket av den jag verkligen gör “bra saker” av den. Således är få kort knäppta, få tillfällen filmade och inga inlägg har skrivits.

Nu har jag en annan sorts paus. En liten paus i bilen i väntan på ett genrep, och då passar jag ändock på att skriva lite. 

Genrepet jag ska på handlar också om paus. Jag får lite egentid att vara sitta och “ta emot”. Men framför allt njuta av vänner som repat till det jag (eller familjen) hade klarat av att repa till nämligen årets OXELÖREVY!!! Eftersom jag haft så kul med NYMOS och Annie fanns inte tiden eller möjligheten för ännu fler helger, dagar och kvällar utan i år får stjärnorna briljera utan mig. Paus i revyn helt enkelt.

Lyckosparkar till er alla på scenen och pausande kramar till dig som läser!

(Kort på ett barn tog jag iallafall på julafton)

  
  
God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − åtta =