Julstök och julhälsning 

Klockan är 7 på morgonen och hela huset sover. Men min hjärna är vaken. “Å, nej jag la nog dotterns morgonpåse i sönernas rum”. “Vi värmer bara en del av gröten separat”. “Måste skriva ut låttexter till juldagens solistuppdrag någon gång när det inte stör julaftonens familjetid”. “Undrar om de storas skolkompisar kommer idag eller ej – hur blir det med julklappsutdelning då?

Igår hade vi storstäd här hemma och med två tonåringar går sådant mycket smidigare 🙂 de små kan inte hjälpa till på samma sätt. Vi njöt av fänkålssoppa med varmrökt lax i år igen och trots att alla bara får ett eller två paket är bykkorgen översvämmande nu full. Vi är många nu 🙂 Det blev sent igår men inte senare än slösurfarkvällar i november, men då min hjärna började snurra 06.10 i morse har jag nog ett par timmars sömn för lite idag.

Men hurraaaaaa det är julafton! Jag hoppas våra barn får en bra sådan, att jag och Martin får njuta, att du som läser får en otroligt mysig sådan.

Nu tassar det första barnet. GOD JUL!

 

Hemlig morgonjulklapp “gömd”
  
Surdegsbröd check!
  
Storstäääääääd!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 8 =