Stolt mamma

Mycket finns att säga om den här långa dagen. Duktiga barn i både Katarinakyrkan och Filadelfiakyrkan. De sjunger ut, vågar höras. Fina sånger. Mycket folk. Bra julkonsert. Modiga solister.

Klockan är mycket men det är roligt med en liten luciahälsning så jag delar bara en glimt av dagen genom tre suddiga superzoomade bilder eftersom jag inte har en chans att fråga resterande kids om lov 🙂

Morgonen startade med SVTLucia, varm choklad och rostade hjätesmörgåsar med kokade ägg som jag skrivit 13 på. Dagen innehöll övning och som sagt, två konserter. Den slutade med en timmes tolksamtal och jag är så sjukt impad av dem som arbetar som tolkar! Wow, alltså!

Nu vet alla (stora) i familjen hur den kommande mastodontveckan ser ut och det blir en bra vecka det med. För det är ju juldagar!! Hurra för nedräkning!

 
Svartvita hälsningar från mig och mina söta, fina, underbara, duktiga kids

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =