Lussehelg

Igår åkte barnen och två kusiner till mormor och morfar för att överraska lite med lussande. Två sprang omkring, en hade lucialinnet instoppat i strumpbyxorna och en körde ner tomteluvan över hela ansiktet. Som ni märker på bilderna gick det knappt att få med 6 barn på bild samtidigt.

   
   
Idag har vi bakat andra omgången av pepparkakor – ännu mer ingefära  den här gången. (Det kan aldrig bli för mycket:). Lilleman sov under bakningen av praktiska skäl men kom ner mot slutet och villa hjälpa till. Fick låna mina glasögon för en selfie 🙂

  
Sedan hade vi kusinmys med Astrid Lindgrens jul och tillsammans med tonåringarna blev det en enda stor hög framför filmen. Roligt.

Imorgon är det luciatåg med dotterns kör i Katarinakyrkan och konsert i vår kyrka med ljuståg, julkör och barnkör. Alla utom två i familjen bidrar 🙂 Kommer bli en full och fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 2 =