Plugget here I come!

  
Nu äntligen är  dagen här. Första steget mot en bättre framtid? Tja, kanske det! Jag, en plugghäst, har länge undrat över vad jag skulle vilja öppna en bok för och läsa mer om. Inga yrken har lockat mig. Eller jo, många yrken är roliga och jag skulle trivas med en massa olika arbeten men VAD skulle jag verkligen vilja studera till? Läsa böcker om? Gå på föreläsningar om?

För ett par år sedan damp tanken ner, grodde och växte till ett aha-moment! Och nu är det dags att komplettera musikestetens braiga men tyvärr inte heltäckande betyg. Det saknas en liten kurs för att få högskolebehörighet och det är Naturkunskap 2. (NaB för oss 80-talister).

Idag är ansökan inskickad och 29/2 på skottdagen går startskottet för mig som elev! Hurra!

Vad jag ska studera då? (om jag kommer in, inshallah) Självfallet ingen hemlis men det är så roooligt om folk gissar lite på fejjan ? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − tio =