Fika i glada vänners lag

Idag är det äntligen första advent! Hurra! Julfeeling kan börja! Klockor, klangspel, ljus, värme, fina sånger, väntan och förväntan och…fika!

Granen kom in strax förr grannen 🙂 Ljus i och en ny matta jag fyndade förra januarirean. Ja, vi hade det verkligen trevligt med dem som bor här på gatan. Alla möjliga åldrar! Härligt! Och tonåringarna fick smaka på fläder/citrus-glöggen som totalt utklassar den klassiska. Gone awaaay is the old one, here to staaay is the new one (för er som förstår sångsyftningen)

Mjuka och hårda pepparkaksbitar blandat med dadlar, frukt och saffransskorpor, tillsammans med mitt älskade drottning Kristina-bröd som tråkigt nog blev degigt i mitten for the first time trots stickkontroll. 🙁 Fick skära bort mittenbiten liksom. Trist.

Sen kom ett par vänner och fortsatte samkvämet en stund till. Älska advent! Har vi tur har vi en massa nysvenskar här nästa söndag. Om vi lyckas med att informera 🙂

Kram till alla fikaglada!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + femton =