Livet i en teaterbubbla

Jag älskar projekt. Man går in i nåt och sen är man klar. Man ger järnet, ger allt, njuter och kan sen släppa det.

Att befinna sig med fler än 50 personer på scenen varje dag i två veckor plus föreställningar ger en Så-mycket-bättre-känsla emellan oss. En familj som stöttar, peppar, gråter, kramas, lyfter, hjälper och ler.

Vi satt, 3-4 tjejer som varit med de tre senaste produktionerna, och mindes tillbaka på det vi gjort. Och det är så härligt att dela loge med en massa. Man kommer närmare varann och delar liksom…allt. Underbart!

Idag är det andra barngruppen som har sin premiär – vilket lyfter oss som tycker att vi “minsann redan gjort detta i onsdags”. Så nu är vi redo att äntra scenen. Nu kör vi!!

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − två =