Cykelträning – smart eller straff

Om man är ute och går med barnvagn kan man ju se det som träning. Cykling likaså. Träna while transporting oneself så att säga. Att träna sägs vara bra för kroppen – tyvärr är jag född med en obefintlig träningsmotivation. (Ja ni hör ju hur jag skyller ifrån mig!)

Idag hade jag två barn i cykelvagnen och en på cykelsadeln och tillsammans med själva cykeln och vagnen blev det ett tungt ekipage. TUNGT!! Jahopp, det är väl smart att se detta som ett träningstillfälle, tänkte jag och cyklade på. I den korta men branta grusbacken  på väg till skolan, som jag inte cyklar uppför utan last, gick jag ju såklart MEN det var så tungt så jag kom knapp upp. På riktigt. Haha! Nästan så att jag liksom stod still i grusbacken, sköt på och tänkte “hjälp, hur gör jag nu?”. Pinsamt!

Precis då när jag ändå lyckas få upp oss alla med en känsla av att “här Andrea, här får du ditt straff för att du aldrig tränar”, precis då säger mitt snart 3-åriga lilla hjärta; “Vad duktig du är, mamma!”

Då smälte jag. Och sa TACK ÄLSKLING!

Och på tal om träning. Hand upp den som åkte på dansträning idag på fel dag… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 9 =