Man lär så länge man…har elever

Omvälvande dag. Vet ej vem som haft det mest omvälvande – jo förresten det vet jag nog. Många nya ansikten, vem är vem, var är jag, allt är nytt.

Själv har jag också haft en intensiv dag och lärt mig ett och annat. Bl.a. att det som för mig är lite, kan någon instans tycka vara för mycket. Får lära mig att ta saker med ödmjukhet och se från fler perspektiv.

Jag kommer fortsätta skriva om min vardag som hemmamamma men trots att vår vardag inte kommer att se ut som den brukar ska jag försöka att vara ytterst sparsam med information om vårt nya liv. Så om jag skulle ha svenskalektionee här hemma, lära någon att baka bröd eller ta med någon på ett musikalrep så kommer det inte att stå här 🙂 

Tur att man aldrig blir för gammal för att lära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − nitton =