Väntans tider

I helgen har vi, förutom att ha firat ettåring med familjen, pysslat på ordentligt här hemma. Vi har behövt möblera om ganska ordentligt på nedervåningen (mer om det i veckan) och nu har linneförrådet (som jag glömt visa bilder på hur det blev, fast jag lovade) blivit ett linneförråd/kontor 😉 Men det blev riktigt bra! Nu sover vår dotter så jag kan inte ta pics.

Jag har även fyndat ett gammalt skrivbord och målat upp det, samt en pall och en lampa som fick sig en make-over.

Jag sitter just nu med boken “Ett hem att växa i” i knät och väntar ett  av många utbildningstillfällen, ett som sker imorgon kväll. Spännande! 

Skriver mer i veckan som kommer, då den blir minnesvärd för oss och jag ska fundera ut mina tankar kring den, innan jag skriver ut och in på mig själv.

Nu ska jag njuta av en kopp Lapsang Souchong 🙂 Sååå gott te! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 11 =