Sova säng säng säng

I natt gick ju jättebra. Iallafall grät han inte en enda gång. Wow! Däremot vaknade han ganska mycket efter kl 02, men somnade om relativt snabbt efter gungeligung med napp och pappas tshirt i fejjan. Men eftersom jag, likt Dolly Parton, behövde sova på rygg för att minska trycksmärtan (vilket ju är “schuuukt” obekvämt) så gjorde den ändå ihållande smärtan och ryggläget att det inte blev så mycket sömn från kl 2 i natt. Han vaknade av och till fram till klockan 5 och sedan kom vår snart 3-åriga son in för att han hade blivit jagad av robotar. Då fick han sova i vår säng.

Idag har jag haft minimjölkstockning tror jag. Gått på alvedon och halvsovit 2 gånger. Och haft oBARMhärtigt ont, haha! Har fortfarande det. Men det går ju över…till slut. Men nu ska jag hoppa i säng tidigare. Survival mode, sörni.

Kram på er alla i höstmörkret <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =