Sluta amma!

Ajaaaj. Nu värker det här på Blåklintsvägen ska ni veta. Galet sprängande fulla önskar min kropp dela med sig av modersmjölken, men se den gubben gick inte. Eller jo, alltså om han är asstrulig i natt och nästa natt (för jag har barnen själv då) så får han men annars inte. (liten snyftning där..det blev abrupt avslutat om det nu står sig tills maken kommer hem och den “riktiga” avvänjningen kan ta vid)

Bebben fyller ett på lördag, wohoo, och har under augustis andra hälft och i september sovit riktigt taskigt. Vi har provat att ta bort banan men det har väl inte gett jätteresultat. Däremot har flera tänder kommit upp en efter en och det känns mest som det så här i efterhand. Men man vet aldrig riktigt eftersom de inte kan svara för sig.

Nåväl. Maken var hemma natten till idag och vi gjorde helt enkelt så att han fixade den amningsfria läggningen (vilket har hänt fler ggr förut när jag varit borta) och sedan på natten vaknade lilleman bara en gång och då tog pappa upp honom och vaggade med den nu godkända hallelujanappen och han somnade på ett par minuter. Skönt! Ikväll när jag la dem själv vaggade jag i famnen med napp jag med, istället för att amma. Gick fint.

Men i natt är prövonatten. Får se om han godkänner teamet “mig, vattenflaskan och nappen” eller om han … nu vaknade han! *paus* nu är jag tillbaka så det tog några minuter. Han ville inte ha nappen i sängen utan vred sig som en mask. tog upp honom och vaggade i famnen och då verkade han somna in. Ska nog passa på att tassa i säng nu så jag får chans att sova. Om nu inte barmen stör mig. Sjuttsingen vad ont det göööör! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − sex =