Kalaskul, kalaskaos

Efter kyrkan idag bar det av åt alla möjliga håll. Först lämna ett barn hemma hos pappa och snorig lillkis, sedan vidare för att lämna äldste sonen på kalajs på fina, äventyrliga, fantasifulla Palstorps Hage och slutligen till en kalaskul Kick Off som NYMOS anordnat för hela Annie-gänget; vi som tillsammans ska se till att Nyköping med omnejd får en superbra Anniemusikal att se i november.

Fika, sång, improvisationsövningar och lekar fyllde denna kick off och det är sååå kul med lekar! Mer lekar åt folket! Vi lekte bl.a. klassikern “Familjen Olsson” där man springer runt sin egen grupp i tävlan om vem som först hinner tillbaka till sin egen plats. Fast eftersom NYMOS är så bra på att få alla åldrar att känna sig välkomna så hade leken självklart bytt namn till “Familjen NYMOS”. Denna stressiga lek med mammor, pappor, barn och elefanter som sprang som yra höns var en bokstavlig bild av vad jag gjorde idag.

Så här: Jag insåg, när schemat för kickoffen sattes upp, att jag inte skulle kunna smita iväg tidigare som jag tänkt och hämta min son på kalaset, och fick därför efter ett förlåt-sms erbjudande om hemskjuts med en annan kalasgäst (som jag då inte visste vem det var). Tack! Sen trodde jag att jag skulle hinna för vi stuvade om i schemat, messade den informationen. Inget svar. Sen insåg jag att nej sjutton, jag kommer verkligen komma för sent, messade den informationen. Inget svar. Sen när jag smet kl 16.05 efter lekarna och åkte från stan mot Palstorp messade jag och ringde… utan svar. Skräp! Den här bloggmorsan hade verkligen skapat ett kalaskaos! Så himla dåligt av mig och inte alls som jag tänkt.

Sonen hade haft kalaskul och fått skjuts av en kanonsnäll mamma (som jag sen förstod vem det var) och jag vände således vid Palstorp 15 minuter försenad och tog mig hem igen.

Så kan det gå! Tur att världen är full av förlåtande kalasföräldrar, snälla kalasgästföräldrar och en förlåtande son. Note to self: never again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 7 =