Klokt val

Idag är det fredag (om nån missat:) och sista dagen den här veckan med inskolning. 9-12 denna vecka och 9-14 nästa vecka. Det har gått finfint!

Efter 12 och bebbens sov hade jag tänkt åka till en del av stan och köpa Mary Kay-produkter som tagit slut (trogen kund sedan typ 2004 och jag kan inte riktigt tänka mig att byta..) samt lämna iväg lite bebistäcken. Kul att samköra med ett spontanmellis nånstans, tänkte jag, och sen vidare till simskola, Busiz-kalas och skoldisco.

Igår kände jag: sakta i backarna! Det GÅR att göra så. Du HINNER! Men MÅSTE du? Svaret blev: nej. Jag måste inte fixa allt detta samma dag.

Gå från förskola, hämta på skolan, hem, vänta in bebbens vaknande, in i bilen, rosenkälla, stenkulla, mellis, dotter till föräldrarna, simskola och bad för tre, tillbaka till föräldrarna, skjutsa till Busiz, hem och äta en snabb middag, gå på disco med son, hämta på Busiz, hämta på disco.

Nu är vi två om detta och simskolan och kvällsaktiviteter hjälptes vi åt med men det kändes som om jag inte behövde hinna mer, även om jag hade hunnit. Men då hade hela dagen varit ett fett schema.

Nu hände istället det här efter skolan:  

Gungor!

    
 
Lekpark, spontan önskan från förskolebarnet. Jajamen! Det gör vi! Sen hem och göra en stor müslisats och äta mellis. Hemma.

Det var ett klokt val denna fredag! Har dressat en tårta jag är lite nervös över. Separat är alla ting i och runt tårtan goda, men ihop kan det bli grymt tungt. Och mäktigt. Hoppas inte hårt och torrt! Imorn ska maken firas. Nu blir det lite stämövning medan den saftar till sig i kylen till imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 4 =